TEAM

Jef Hertoghs - CEO en Editor De Vertellers

Jef Hertoghs

Mede oprichter  en eigenaar van De Vertellers, kwam in 1993 van de Filmacademie (tegenwoordig onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten), waar hij de vakken montage en scenario volgde.
Sinds die tijd werkt hij vooral als filmeditor, hoewel hij ook schrijft en andere scenaristen begeleidt.
Als editor heeft Jef in die jaren een behoorlijk CV opgebouwd met montage van high-end drama speelfilms en TV-series.
Langzaam is hij steeds actiever geworden in de richting Comedy, een van de lastigste genres binnen het vakgebied.
Daarnaast is hij ook actief als componist, zo componeerde hij de muziek voor de serie Cast die elke donderdag op TV te zien is en ook te 'bingen' op NPO plus.


Bas Galesloot

Bas begon zo’n 10 jaar geleden als assistent bij de Vertellers en ontpopte zich eveneens als volwaardig editor en deed naast fictie ook documentaire.

Bas specialiseerde zich in kinderseries en monteerde series als Lost in the Game, De Grote Sinterklaas Film - Gespuis in de Speelgoedkluis , Katy en de Gestolen Kippen, Het Geheim van Eyck en Puppy Patrol. Maar hij monteert ook andere genres en heeft een aantal films op zijn naam staan zoals ‘Hart op de juiste plek’  en ‘Boeien’.

Ook monteerde hij (mee) aan Danni Lowinski, Luizenmoeder - de serie , Toren C, Nieuw Zeer, GTST, Komt een Man bij de Dokter en Cast. Dus of het nou de langstlopende soap is of de nieuwste comedy, Bas pakt alles even gedreven aan! 

Bas Galesloot

Evelien van den Bergh

Evelien is sinds 15 jaar werkzaam als postproductie coördinator bij De Vertellers en is het eerste aanspreekpunt in offertetrajecten en finance. 


Daarnaast is ze steeds meer de strateeg van het bedrijf, houdt ze de lange termijn visie in de gaten en ontwikkelt ze nieuwe onderdelen en richtingen binnen het bedrijf.

 

Caty Hendriks

Caty werkt als postproductie coördinator en is een ster in planningen, back office, websites en socials.


Ze is eerste aanspreekpunt bij lopende producties en houdt het verloop van het traject nauwlettend in de gaten.