TEAM

Jef Hertoghs - CEO en Editor De Vertellers

Jef Hertoghs

Mede oprichter  en eigenaar van De Vertellers, kwam in 1993 van de Filmacademie, waar hij de vakken montage en scenario volgde.
Naast zijn voornaamste werk als editor, schrijft hij en begeleidt hij andere scenaristen. Daarnaast is hij ook actief als componist, zo componeerde hij o.a muziek voor de serie Cast en Luizenmoeder.

Als editor heeft Jef in die jaren een behoorlijk CV opgebouwd met de montage van high-end drama speelfilms en TV-series. Door zijn messcherpe gevoel voor timing heeft hij zich in de afgelopen jaren meermaals bewezen als specialist op het gebied van comedy.


Bas Galesloot

Bas stapte een decennium geleden het postproductiekantoor van De Vertellers binnen als assistent en heeft zich in de loop der tijd ontpopt tot volwaardig editor. 

Hij ontwikkelde zich van fictie tot documentaire en haalde het maximale uit kinderseries als Lost in the Game, De Grote Sinterklaas Film , Gespuis in de Speelgoedkluis, Katy en de Gestolen Kippen, Het Geheim van Eyck en Puppy Patrol

Daarnaast werd hij steeds vaker gevraagd voor bioscoopfilms zoals Hart op de juiste plek en Boeien.

Bas Galesloot

Evelien van den Bergh

is sinds 15 jaar werkzaam als postproductie coördinator bij De Vertellers en is het eerste aanspreekpunt in offertetrajecten en finance. 


Daarnaast is ze steeds meer de strateeg van het bedrijf, houdt ze de lange termijn visie in de gaten en ontwikkelt ze nieuwe onderdelen en richtingen binnen het bedrijf.

 

Caty Hendriks

werkt als postproductie coördinator, is een ster in planning, back office, websites en socials.


Ze is het eerste aanspreekpunt bij lopende producties en houdt het verloop van het traject nauwlettend in de gaten.